Ett sågverk med tradition

Meny

Välkommen till JGA!

Vi är ett privatägt sågverk med tradition för tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. - Vi behöver bli fler!

Företaget startades 1928 av Johan Gustaf Andersson och hans hustru Olivia, och idag drivs sågverket av fjärde generationen Andersson.

JGA producerar 230 000 m³ sågat virke per år och levereras huvudsakligen via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser i Sverige och Europa. 

Vill du bli en av oss? Läs om våra lediga tjänster nedan! 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som är intresserade av jobba inom skogsindustrin. Gillar du skog och trä, vill du vara del av en industrin som bidrar till ett hållbart samhälle och vill du arbeta i en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar vill vi gärna höra från dig.

Välkommen med en spontanansökan till oss. Ansök här

Ekonomichef

Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet av arbete inom industriell ekonomi gärna med koppling till skogsindustrin. Om du tycker att detta låter som en roll för dig, tveka inte att söka.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: Löpande

Industriarbetare till JGA Emballage

Just nu söker vi upp till två industriarbetare till vår verksamhet i Skruv i Lessebo kommun. Tjänsterna är som maskinoperatörer till en av våra automatiska spikningslinjer men kan även komma att innefatta manuell spikning av träemballage. 

Ort: Skruv, Lessebo Kommun

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: Löpande

Försäljare

Vi söker just nu en säljare till vår säljavdelning eftersom en av våra nuvarande säljare efter flera år har valt att söka sig mot nya uppdrag. Som säljare hos JGA kommer du att tillhöra säljavdelningen som idag består av två säljare, en säljkoordinator samt försäljningschef. Vi arbetar självständigt men med ett nära samarbete och täta avstämningar oss emellan på säljavdelningen. 

Ort: Linneryd, Tingsryds Kommun

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: Löpande