Ett sågverk med tradition

Meny

Välkommen till JGA!

Vi är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Företaget grundades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson.

Sågverket ingår i en koncern beståendes av sex bolag. Vi omsätter ca 850 miljoner kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år. Virket levereras huvudsakligen via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa.

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle och tror att vår verksamhet och våra produkter är en viktig del i detta arbete! Vi är ett stabilt företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Kvalitet, förtroende och tillgänglighet är viktigt för oss! Tillsammans arbetar koncernens ca 130 medarbetare för att på bästa sätt få fram rätt varor i rätt tid!

Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och utveckla verksamheten är därför viktig för oss! Inom vår verksamhet behövs många och olika kompetenser. Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Nedan ses våra för närvarande lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Hjullastarförare

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som hjullastarförare inom produktion. Du är prestigelös, flexibel och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och trivs med att jobba i grupp.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Provanställning följt av tillsvidare, skiftgång

Sista ansökningsdag: 2021-09-02

Underhållspersonal

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom mekaniskt underhåll inom industrin. Du är prestigelös, flexibel och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och trivs med att jobba i grupp.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Provanställning följt av tillsvidare, skiftgång

Sista ansökningsdag: Löpande

Truckförare

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som truckförare inom produktion. Sågverksvana är meriterande. Du är prestigelös, flexibel och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och trivs med att jobba i grupp.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Provanställning följt av tillsvidare, kvällsskift

Sista ansökningsdag: 2021-09-02

Produktionspersonal

Vi söker dig som vill jobba i grupp i vår förädlingsprocess. Du är prestigelös, flexibel och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och trivs med att jobba i grupp.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2021-09-02

Truckförare utlastning

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som truckförare inom utlastning. Du är prestigelös, flexibel och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och trivs med att jobba i grupp. Kännedom om sågverksprocessen och produktflöden är meriterande.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Provanställning följt av tillsvidare, skiftgång

Sista ansökningsdag: 2021-09-02