Ett sågverk med tradition

Meny

Välkommen till JGA!

Vi är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Företaget grundades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson. Läs mer om företagets historia här. 

Sågverket ingår i en koncern beståendes av fyra bolag. Vi omsätter ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år. Virket levereras huvudsakligen via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa.

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle och tror att vår verksamhet och våra produkter är en viktig del i detta arbete! Vi är ett stabilt företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Kvalitet, förtroende och tillgänglighet är viktigt för oss! Tillsammans arbetar koncernens ca 160 medarbetare för att på bästa sätt få fram rätt varor i rätt tid!

Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och utveckla verksamheten är därför viktig för oss! Inom vår verksamhet behövs många och olika kompetenser. Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Nedan ses våra för närvarande lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Truckförare

Vi söker en truckförare till vår verksamhet i Linneryd.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2023-11-26

Sågverksoperatör

Vi söker en sågverksoperatör till vår verksamhet i Linneryd.

Ort: Linneryd

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2023-11-26

Spontanansökan JGA Emballage

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill jobba i emballageindustrin. Vill du jobba i en hållbar bransch i ett företag med stark vision och höga ambitioner tveka inte att kontakta oss!

 

Ort: Skruv

Sista ansökningsdag: Löpande

 

 

Lastbil transporterar avverkade trästammar i skogen.