Ett sågverk med tradition

Meny

TruckförareOm tjänsten

Vi söker nu en truckförare till produktionen i Linneryd! Som truckförare hos oss utgör du en viktig del i vår produktionskedja inom sågverket. Du kommer att köra truck inom torken men i arbetet ingår också logistik inom och mellan andra enheter inom verksamheten.

Ordinarie arbetstid är dagtid måndag – fredag med tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har körkort B samt truckkort B. Tidigare erfarenhet av arbete som truckförare av större truckar är meriterande. Likaså om du har vana av att köra motviktstruck. Du har god IT-vana.

Som person är du strukturerad, ordningsam och bra på att kommunicera och samarbeta. En positiv inställning, ett gott bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt är för dig en självklarhet!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om oss

J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Bolaget ingår i en familjeägd koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 160 medarbetare. Vi omsätter totalt ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa. Sågverket startades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson.

Vi omfattas av kollektivavtal.

Vi är ett stabilt och växande företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och bidra till att utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?


Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till jobbansokan@jga.se senast den 26 november.
Märk ditt mejl med ”Truckförare”.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Kontaktperson Magnus Ragnarsson
Produktionschef

0470-76 11 89
magnus.ragnarsson@jga.se