Ett sågverk med tradition

Meny

Transport- och Produktionschef

JGA Skog söker nu en Transport och Produktionschef. Har du erfarenhet från transportplanering, logistik och skoglig verksamhet kan detta vara något för dig. Detta är en roll med många kontaktytor så du ska trivas med att ha mycket på gång. Löpande urval tillämpas så ansök nu!

 

Om JGA Skog

JGA Skog ingår i den familjeägda skogsindustrikoncernen O M Andersson AB tillsammans med bland annat sågverket J G Anderssons Söner AB. Inom JGA Skog bedrivs den skogliga delen av koncernens verksamhet så som inköp av råvara till sågverket, plantering och skogsvård gentemot leverantörer och andra skogsägare och planering och förvaltning av våra leverantörers skogsinnehav. Bolaget är också verksamt inom produktion och försäljning av biobränslen från skogen och i form av biprodukter från sågverket. Vi har kontor i Linneryd i Tingsryds kommun, i Hässleholm och i Emmaboda och verksamhet i hela södra Götaland. Vi sysselsätter omkring 40 personer inom inköp, administration, planering och timmerplansoperatörer. Den hanterade volymen rundved är i storleksordningen 700 000 m3 fub årligen. JGA Skog - din partner i skogen.

Vi är ett växande företag som nu söker en Transport och Produktionschef.

Om tjänsten
Som Transport och Produktionschef har du det övergripande ansvaret för transport och entreprenörsavtal samt för logistik och produktionsplaneringen för JGA Skogs upptagningsområde i Småland, Blekinge och Skåne. Du kommer att ha en viktig roll för utvecklingen av verksamheten och blir en länk mellan försäljning och vår produktion. Du kommer att leda den interna avverkningsplaneringen samt vår flödesplanering. I rollen ingår det även personalansvar. Tjänsten är på heltid och din placeringsort är Linneryd, det förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till Råvaruchefen.

 

Om dig

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av liknande roll med produktionsplanering och logistik, gärna inom skoglig verksamhet. I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är lyhörd och tydlig. Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga. Du är affärsmässig och har en god förhandlingsvana samt trivs med att arbeta med människor. Körkort är ett krav för denna tjänst.

 

Kontakt och ansökan

JGA Skog samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708 - 546740, alternativ magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 30 januari. Välkommen med din ansökan!