Ett sågverk med tradition

Meny

Lön- och ekonomiadministratör

 

Tjänsten

Som lön- och ekonomiadministratör hos oss kommer du att tillhöra vår centrala ekonomi- och administrationsenhet som består av sex medarbetare som hanterar frågor inom ekonomi, lön, HR, IT, miljö och kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hantera löner för hela koncernen (ca 160 medarbetare inom fyra bolag) med tillhörande för- och efterarbete samt fakturering. I rollen ingår även andra ekonomi- och personaladministrativa arbetsuppgifter. Tjänstens innehåll kan till viss del anpassas efter ditt intresse och din kompetens!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Placering, huvudkontoret i Linneryd.

Vi erbjuder möjlighet till flexibel arbetstid och hybridarbete!

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom lönehantering samt några års erfarenhet av att hantera löner. Du har god kunskap i att tolka lagar och avtal. Tidigare erfarenhet av arbete i löneprogrammet Kontek är meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är nyfiken, utvecklingsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du är självständig och bra på att ta initiativ. Du tycker om att lära nytt, utvecklas och söka svar och lösningar när problem uppstår. Du har ett positivt, lösningsorienterat och engagerat förhållningssätt och är serviceinriktad i din kontakt med så väl chefer som medarbetare. Att ständigt utveckla och förbättra processer och arbetssätt är en naturlig del i ditt arbete. Du är ensam i din roll att hantera löner och förväntas bli specialist inom detta område. Du kommer dock tillhöra en enhet där vi tillsammans, trots olika specialistområden, hjälps åt och utgör bollplank åt varandra. Du behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift.

Krav

  • Körkort B

 

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 

Skicka din ansökan till jobbansokan@jga.se
Märk ditt mejl med ”Ansökan löneadministratör”.

 


 

Kontaktperson 

Malin Adaktusson

Ekonomi- och administrativ chef

mad@jga.se

0470-76 11 81