Ett sågverk med tradition

Meny

Lastbilschaufför

Är du intresserad av att arbeta på ett privatägt sågverk med tradition för tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet? Är du nyfiken, motiverad och gillar att lära dig nya saker? Då kan jobbet som lastbilschaufför hos oss på JGA vara rätt för dig!

 

Omfattning: Heltid, dagtid

Varaktighet: Tillsvidare, heltid

Krav: CE-Körkort & YKB

 

Om tjänsten

Som lastbilschaufför hos oss kommer du att utgå från sågverket i Linneryd för att leverera färdigvara till våra kunder i södra Sverige. Du planerar dina körningar tillsammans med logistikavdelningen. Majoriteten av körningarna är dagsturer men övernattningsturer kan förekomma.

 

Om dig

Vi söker dig som har körkort med CE-behörighet samt Yrkeskompetensbevis (YKB). Tidigare erfarenhet av hantering och transport av träprodukter är meriterande. Likaså om du har vana av att köra motviktstruck.

Som person är du självständig, lösningsfokuserad och bra på att planera och strukturera upp ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor, åkerier och andra externa aktörer. 

Inom bolagets logistikavdelning arbetar även transportplanerare samt truckförare. Tveka inte att ringa om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan till mr@jga.se

Märk ditt mejl med ”Ansökan lastbilschaufför”.

Information

Om anställningen:

Lön: Fast månadslön.

Arbetsgivare: J G Anderssons Söner AB

 

Sista ansökningsdatum:
Löpande, dock senast 25 mars.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta vår arbetsledare, Magnus Tuneskog eller vår personalchef Magnus Ragnarsson vid eventuella frågor.

Magnus Tuneskog, tfn: 0470-76 11 44
Magnus Ragnarsson, tfn: 0470-76 11 89