Ett sågverk med tradition

Meny

JGA söker säljare!

 

Om JGA

JGA är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Vi producerar 250 000 m³ sågade trävaror per år. Våra produkter levereras huvudsakligen via återförsäljare till industrier och byggvaruhandel i Sverige och Europa.

Vi är ett växande företag som nu söker en säljare till vår säljavdelning.

 

Om tjänsten

Vi söker just nu en säljare till vår säljavdelning eftersom en av våra nuvarande säljare efter flera år har valt att söka sig mot nya uppdrag. Som säljare hos JGA kommer du att tillhöra säljavdelningen som idag består av två säljare, en säljkoordinator samt försäljningschef. Vi arbetar självständigt men med ett nära samarbete och täta avstämningar oss emellan på säljavdelningen. 

Du kommer att ansvara för försäljningen mot Sverige och Danmark. Förutom kundkontakter ingår samarbete och avstämning med produktion och arbetsledning.

 

Om dig

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet från försäljning inom industrin. Erfarenhet från försäljning inom trävarusektorn är meriterande. Du har gymnasiekompetens, god datorvana och behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. 

Som person är du serviceinriktad och utåtriktad. Du har lätt för att upprätthålla och knyta nya kontakter och har ett gott bemötande gentemot kunder. Som person är du driven, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en positiv och lösningsfokuserad grundinställning och en vilja att bidra till utveckling. Du är van att ta initiativ och ansvar och att självständigt strukturera upp och planera ditt arbete. Stor vikt i denna rekrytering kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 


Låter detta som en tjänst för dig?

Gör din ansökan här!