Ett sågverk med tradition

Meny

Vi söker inköpare till JGA Skog
Om tjänsten

Som inköpare hos oss kommer du att tillhöra vårt inköpsteam inom JGA Skog. Ditt uppdrag är att köpa timmer till vårt sågverk i Linneryd. I tjänsten ingår också skoglig rådgivning och planering av skogsbruksåtgärder åt skogsägarna. Du kommer att ansvara för ett eget geografiskt område och arbeta med så väl uppsökande verksamhet som att underhålla befintliga kontakter. Du är kontaktperson mot våra entreprenörer som utför de planerade åtgärderna.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Hässleholm. Ditt arbetsområde kommer att vara i och runt Östra Göinge kommun. Vi erbjuder dig en bred och omväxlande roll med mycket frihet och eget ansvar att planera och utföra arbetet!

Till stöd i din roll finns flera andra funktioner inom bolaget och koncernen så som råvaruchef, verksamhetschef, produktionsansvarig för skog, hållbarhets- och certifieringsansvarig med flera.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk skoglig utbildning eller som på annat sätt har skaffat dig motsvarande gedigen kunskap inom skoglig verksamhet. Du har ett stort och brinnande intresse för skogen!

Som person är du självständig och bra på att planera och strukturera upp ditt arbete. Du har förmåga att kommunicera och skapa goda och långsiktiga affärsrelationer.

Vi värdesätter personliga egenskaper lämpliga för tjänsten och dessa kommer därför att vara av stor vikt!


Om oss

JGA Skog AB är ett privatägt inköpsbolag vars huvuduppdrag är att förse sågverket i Linneryd med råvara. Vi köper in 650 000 m³ fub sågråvara varje år. Förutom inköp av råvara är vi skogsägarens partner och rådgivare i frågor kring certifiering, plantering, skogsvård och avverkning enligt vårt fullservicekoncept. Bolaget ingår i en koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 160 medarbetare. Koncernen omsätter ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa.

Vi är ett stabilt företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?


Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till jobbansokan@jga.se senast den 12 november.
Märk ditt mejl med ”Inköpare”.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Kontaktpersoner 


Peter Nilsson
Verksamhetschef

0451-38 49 85
peter.nilsson@jga.se
 

Johan Holgersson
Råvaruchef

0470-76 11 20
johan.holgersson@jga.se