Ett sågverk med tradition

Meny

Hjullastarförare


Om tjänsten

Som hjullastarförare hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att förse sågen (grov- och klenlinjen) med timmer och kubb. Du kommer också att förbereda för inkommande timmer, lägga upp för bevattning och med traktor hålla rent runt sågintaget med mera. Du kommer att tillhöra enhet timmerplan som består av fyra hjullastarförare som arbetar dag och/ eller kväll samt två timmerlastbilschaufförer som arbetar tvåskift. Enheten leds av en av våra arbetsledare.

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har C2-kort. C3b-kort är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete som hjullastarförare inom sågverksindustrin är meriterande.

Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och bra på att planera och strukturera upp ditt arbete. Arbetet ställer krav på god kommunikation och vi ser därför att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor både inom och utom den egna enheten.
 

Om oss

J G A Skog AB är ett privatägt inköpsbolag vars huvuduppdrag är att förse sågverket i Linneryd med råvara. Vi köper in 650 000 m³ fub sågråvara varje år. Förutom inköp av råvara är vi skogsägarens partner och rådgivare i frågor kring certifiering, plantering, skogsvård och avverkning. Bolaget ingår i en koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 160 medarbetare. Koncernen omsätter ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa.

Vi är ett stabilt företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?
 

Ansökan

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor. Sista ansökningsdag är den 2 juli.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Skicka din ansökan till jobbansokan@jga.se
Märk ditt mejl med ”Hjullastarförare”.

Välkommen med din ansökan!

 Kontaktpersoner 

Johan Gunnarsson
Arbetsledare Timmerplan

0470-76 11 17
johan.gunnarsson@jga.se

 

Johan Holgersson
Råvaruchef

0470-76 11 20
johan.holgersson@jga.se