Ett sågverk med tradition

Meny

Underhållsmekaniker

 

Tjänsten

Som underhållsmekaniker hos oss kommer du att tillhöra vår verkstadsenhet som består av ett team med sex underhållsmekaniker och en arbetsledare.

Du kommer att arbeta med olika former av underhåll. Både förebyggande, felsökning och reparation inom hela produktionen. Din roll är också viktig vid installation eller byte av utrustning samt för att säkerställa en stabil, effektiv och säker drift.

Dina ordinarie arbetstider är dagarbete måndag till fredag.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom industri och/ eller tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och svetsarbete och god kännedom om maskinelement inom processindustrin. Erfarenhet av liknande arbete inom sågverk eller annan liknande industri är meriterande.

Som person är du lyhörd, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är ordningsam, strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du är självständig och bra på att ta initiativ till handling. Du har ett positivt, lösningsorienterat och engagerat förhållningssätt och drivs av att serva och hjälpa dina kollegor samt av att arbeta med ständiga förbättringar. Du behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift.

 

Krav

  • B-Körkort
  • Engelska på allmän nivå  

 

Tveka inte att ringa om du har frågor om tjänsten.
Frågor besvaras av produktionschef Magnus Ragnarsson.

 

Skicka din ansökan till jobbansokan@jga.se
Märk ditt mejl med ”Ansökan underhållsmekaniker”.

 


Kontaktperson 

Magnus Ragnarsson

Produktionschef

mr@jga.se

0470-76 11 89